Laatste nieuws

Doneer oude IT-middelen

Wist je dat een oude of kapotte laptop, muis, toetsenbord nog goed bruikbaar zijn? Oude IT-middelen die staan te verstoffen, geven wij graag een nieuwe bestemming. Ook doneren? Neem contact op met Anuschka Polfliet, zij vertelt graag meer over de mogelijkheden van dit mens- en milieuvriendelijke initiatief. Bel 06-12020968 of stuur een e-mail naar mooizogoedzo@contourdetwern.nl

Lees verder

Even voorstellen

Mijn naam is Frankie, 24 jaar en woon bij mijn vriendin in Tilburg. Ik heb altijd een passie gehad voor techniek en dingen uitvinden. Sinds een jaar werk ik dan ook als softwareontwikkelaar. Echter merkte ik al gauw, dat ik het niet alleen van de techniek moet hebben, maar dat ik het ook belangrijk vind dat de dingen die ik maak waardevol zijn voor een ander. Ik ben daarom naast mijn werk op zoek gegaan naar projecten waar mijn kennis van pas komt en ben zo bij Mooi zo Goed zo uitgekomen.

Lees verder

Even voorstellen

Mijn naam is Peter van Dijk, getrouwd, twee kinderen en sinds kort woonachtig in Tilburg. Nadat mijn loopbaan bij de Rabobank geëindigd is, de verhuizing naar deze mooie stad achter de rug en de laatste klusjes in huis geklaard heb ik volop zin een bijdrage te gaan leveren aan het welzijn van de inwoners van Tilburg. Ik hoop en reken erop dat me dat bij Mooi zo Goed zo gaat lukken. Wil je me iets vragen, stuur me een mail via mooizogoedzo@contourdetwern.nl

Lees verder

Fournituren gezocht

Afgelopen maanden zijn particulieren massaal aan het opruimen gegaan en gunnen zij net als bedrijven die hun spullen via Mooi zo Goed zo doneren een tweede leven. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat er minder spullen op de afvalhoop terechtkomen wat ten goede komt aan mens en milieu.

Lees verder

Sponsor bestaat 125 jaar!

Vollenhoven Olie B.V. anticipeert al 125 jaar op veranderingen in het belang van de maatschappij en klant als het gaat over brandstoffen voor het wegverkeer en automotive smeermiddelen en speciale smeermiddelen voor de industrie.
Het bedrijf mag dan 125 jaar bestaan, het hart is jong en de drang naar vernieuwing is groot. Vollenhoven Olie is een hecht familiebedrijf en naast de passie voor hun werk hebben zij een groot maatschappelijk hart.

Lees verder