Laatste nieuws

Sponsor bestaat 125 jaar!

Vollenhoven Olie B.V. anticipeert al 125 jaar op veranderingen in het belang van de maatschappij en klant als het gaat over brandstoffen voor het wegverkeer en automotive smeermiddelen en speciale smeermiddelen voor de industrie.
Het bedrijf mag dan 125 jaar bestaan, het hart is jong en de drang naar vernieuwing is groot. Vollenhoven Olie is een hecht familiebedrijf en naast de passie voor hun werk hebben zij een groot maatschappelijk hart.

Lees verder

#Coronahulp?

Vele maatschappelijke organisaties hebben in deze tijd (corona gerelateerde) hulpvragen. Deze vragen kunnen vanaf nu geplaatst worden op een nieuw digitaal platform, de Digitale Beursvloer. Deze Digitale Beursvloer werkt op dezelfde manier als de stenen Beursvloer die jaarlijks plaatsvindt bij Willem II. Vragers en aanbieders van #Coronahulp ontmoeten elkaar op dit nieuwe digitale platform.

Lees verder

Onweerstaanbare actie KFC

In deze tijd van corona-crisis zijn er allerlei mooie en ontroerende initiatieven, sommige heel zichtbaar en sommige minder zichtbaar. Zo kwam kortgeleden een bijzonder aanbod binnen bij onze collega's van het Adviespunt van ContourdeTwern. KFC Tilburg wilde graag een aantal maaltijden (warme snacks en frisdrank) doneren aan een goed doel en vroegen hulp bij het vinden van een geschikte organisatie.

Lees verder

Jaarrapportage Mooi zo Goed zo

Afgelopen jaar heeft Mooi zo Goed zo dankzij sponsoring en aanbod tweedehands goederen weer vele maatschappelijke organisaties en initiatieven mogen helpen. Zonder de inzet van bedrijven, fondsen, particulieren, vrijwilligers en andere betrokkenen hadden we dit nooit kunnen realiseren. Heel veel dank aan hen! De mooie resultaten van de bemiddelingen worden gedeeld in de jaarrapportage.

Lees verder

Hoofdsponsor van Eerd 100 jaar

Hoofdsponsor van Eerd bestaat 100 jaar, een bijzonder jubileum dat een koninklijk tintje heeft gekregen. Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum ontving directeur Roel van Eerd het Predicaat Koninklijk uit handen van burgemeester Weterings. De eretitel is ontvangen voor de vooraanstaande rol van het bedrijf binnen de branche en Nederland en de maatschappelijke betrokkenheid.

Lees verder