Laatste nieuws

Jaarrapportage Mooi zo Goed zo

Afgelopen jaar heeft Mooi zo Goed zo dankzij sponsoring en aanbod tweedehands goederen weer vele maatschappelijke organisaties en initiatieven mogen helpen. Zonder de inzet van bedrijven, fondsen, particulieren, vrijwilligers en andere betrokkenen hadden we dit nooit kunnen realiseren. Heel veel dank aan hen! De mooie resultaten van de bemiddelingen worden gedeeld in de jaarrapportage.

Lees verder

Hoofdsponsor van Eerd 100 jaar

Hoofdsponsor van Eerd bestaat 100 jaar, een bijzonder jubileum dat een koninklijk tintje heeft gekregen. Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum ontving directeur Roel van Eerd het Predicaat Koninklijk uit handen van burgemeester Weterings. De eretitel is ontvangen voor de vooraanstaande rol van het bedrijf binnen de branche en Nederland en de maatschappelijke betrokkenheid.

Lees verder

Ken jij PC Save al?

Mooi zo Goed zo is in verbinding met andere initiatieven die bijdragen aan de lokale circulaire economie en daarom werd PC Save bezocht. Hier zorgen enthousiaste vrijwilligers ervoor dat gebruikte computers en laptops een nieuwe plek krijgen bij mensen die gebruikmaken van de meedoenregeling. Heb jij een laptop staan die je niet meer gebruikt, denk dan eens aan PC Save en informeer via info@pcsave hoe jij je oude laptop of computer een nieuw leven kunt geven.

Lees verder

Bewoners de Bijsterstede blij!

De Bijsterstede had een wens: herinrichten van de tuin zodat de bewoners graag in de tuin zijn en daar een wandelingetje kunnen maken tussen de bloemen en planten en gezellig samen kunnen zijn. Dit is gelukt! De tuin staat vol bloemen en planten, een waterornament en het grote schaakspel uit de voormalige bibliotheek in de stad. Extra leuk is dat ook de kinderen van school de Stappen en bezoekers van wijkcentrum het Spoor gebruik kunnen maken van de tuin, omdat de tuinen aan elkaar grenzen.

Lees verder

Dromen komen uit met MzGz

Mooi zo Goed zo (MzGz) realiseert dromen en wensen van mensen en organisaties in Tilburg. Er zijn zoveel goede ideeën die onze stad leuker, gezelliger en veiliger maken. Het ontbreekt vaak alleen aan voldoende menskracht, materialen, geld, kennis of vaardigheden om een idee ook echt uit te voeren. Dan komt MzGz in actie. Wij zoeken plaatselijke fondsen en sponsoren die deskundigheid, materialen, diensten en/of geld willen inzetten. Op deze manier laten bedrijven en organisaties hun betrokkenheid

Lees verder