Laatste nieuws

Bedankt ondernemers!

20 November is de Dag van de Ondernemer en ook Mooi zo Goed zo besteedt hier graag aandacht aan. Waarom? Het antwoord is simpel. Zonder betrokken ondernemers zouden wij veel minder verbindingen kunnen leggen binnen de stad. De inzet en donaties vanuit ondernemers zijn van grote toegevoegde waarde voor Tilburgse maatschappelijke initiatieven. Veel dank aan alle ondernemers die de stad Tilburg telkens een beetje mooier maken!

Lees verder

Vrijwilligersprijzen Tilburg

De gemeente Tilburg en VrijwilligersTilburg organiseren jaarlijks in nauwe samenwerking met Brabants Dagblad, Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken, de verkiezing van de Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg.

Even voorstellen, de genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2020 van de gemeente Tilburg:
▶ Younes Aknin, Janiek Bothe en Wim Brekelmans.
▶ Verbeeten Challenge, Centraal Sint Nicolaas Comité, The Living Museum

Lees verder

Steun Dierenpark de Oliemeulen

Vele maatschappelijke organisaties hebben het zwaar in deze tijd. Zo ook Dierenpark de Oliemeulen die voor de tweede keer dit jaar haar deuren moet sluiten. Het dierenpark is al ruim 33 jaar een begrip in Tilburg en voor het park en al haar 750 dieren zijn het onzekere tijden. Mooi zo Goed zo zet haar netwerk graag in om organisaties als deze te helpen en daarom delen we hun hulpvraag.

Lees verder

Doneer oude IT-middelen

Wist je dat een oude of kapotte laptop, muis, toetsenbord nog goed bruikbaar zijn? Oude IT-middelen die staan te verstoffen, geven wij samen met PcSave graag een nieuwe bestemming bij een gezin dat leeft rond de armoedegrens of bij een stichting, vereniging of buurtinitiatief. Ook doneren? Neem contact op met Anuschka Polfliet, zij vertelt graag meer over de mogelijkheden van dit mens- en milieuvriendelijke initiatief. Bel 06-12020968 of stuur een e-mail naar mooizogoedzo@contourdetwern.nl

Lees verder

Even voorstellen

Mijn naam is Frankie, 24 jaar en woon bij mijn vriendin in Tilburg. Ik heb altijd een passie gehad voor techniek en dingen uitvinden. Sinds een jaar werk ik dan ook als softwareontwikkelaar. Echter merkte ik al gauw, dat ik het niet alleen van de techniek moet hebben, maar dat ik het ook belangrijk vind dat de dingen die ik maak waardevol zijn voor een ander. Ik ben daarom naast mijn werk op zoek gegaan naar projecten waar mijn kennis van pas komt en ben zo bij Mooi zo Goed zo uitgekomen.

Lees verder