Laatste nieuws

Even voorstellen

Mijn naam is Peter van Dijk, getrouwd, twee kinderen en sinds kort woonachtig in Tilburg. Nadat mijn loopbaan bij de Rabobank geëindigd is, de verhuizing naar deze mooie stad achter de rug en de laatste klusjes in huis geklaard heb ik volop zin een bijdrage te gaan leveren aan het welzijn van de inwoners van Tilburg. Ik hoop en reken erop dat me dat bij Mooi zo Goed zo gaat lukken. Wil je me iets vragen, stuur me een mail via mooizogoedzo@contourdetwern.nl

Lees verder

Fournituren gezocht

Afgelopen maanden zijn particulieren massaal aan het opruimen gegaan en gunnen zij net als bedrijven die hun spullen via Mooi zo Goed zo doneren een tweede leven. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat er minder spullen op de afvalhoop terechtkomen wat ten goede komt aan mens en milieu.

Lees verder

Sponsor bestaat 125 jaar!

Vollenhoven Olie B.V. anticipeert al 125 jaar op veranderingen in het belang van de maatschappij en klant als het gaat over brandstoffen voor het wegverkeer en automotive smeermiddelen en speciale smeermiddelen voor de industrie.
Het bedrijf mag dan 125 jaar bestaan, het hart is jong en de drang naar vernieuwing is groot. Vollenhoven Olie is een hecht familiebedrijf en naast de passie voor hun werk hebben zij een groot maatschappelijk hart.

Lees verder

#Coronahulp?

Vele maatschappelijke organisaties hebben in deze tijd (corona gerelateerde) hulpvragen. Deze vragen kunnen vanaf nu geplaatst worden op een nieuw digitaal platform, de Digitale Beursvloer. Deze Digitale Beursvloer werkt op dezelfde manier als de stenen Beursvloer die jaarlijks plaatsvindt bij Willem II. Vragers en aanbieders van #Coronahulp ontmoeten elkaar op dit nieuwe digitale platform.

Lees verder

Onweerstaanbare actie KFC

In deze tijd van corona-crisis zijn er allerlei mooie en ontroerende initiatieven, sommige heel zichtbaar en sommige minder zichtbaar. Zo kwam kortgeleden een bijzonder aanbod binnen bij onze collega's van het Adviespunt van ContourdeTwern. KFC Tilburg wilde graag een aantal maaltijden (warme snacks en frisdrank) doneren aan een goed doel en vroegen hulp bij het vinden van een geschikte organisatie.

Lees verder