sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Bewegen om Gezien te worden

De Groep Bewegen om Gezien te worden stimuleert mensen met een visuele beperking deel te nemen aan bewegingsactiviteiten die bijdragen aan zelfredzaamheid en vitaliteit. De oefeningen worden lopend uitgevoerd langs een route die is afgezet met lint en stoelen. De gebruikte middelen zorgen voor ongemak tijdens het lopen en de wens is om een route te kunnen plaatsen die veilig en praktisch is.

Lees verder

Een fijne tuin met schaduw

Een tuin met een zitplek en schaduw, dat is de wens van de members van Quiet. In het gebouw van Quiet heerst een fijne sfeer die zij ook buiten willen creëren, zodat de members ook daar prettig kunnen zitten. De wens is een picknicktafel en parasols. Als tegenprestatie wordt de sponsor uitgenodigd voor koffie en iets lekkers, zodat hij/zij zelf kan zien wat een plezier de nieuwe tuininrichting de members geeft.

Lees verder

Gereedschap voor groene oase

Een groene oase voor wijkbewoners waar ruimte is voor wandelen, praten, genieten en sporten. Natuurtuin Stokhasselt is zo'n plek waar ontmoeten centraal staat. Vrijwilligers onderhouden de tuin en zijn op zoek naar divers gereedschap, zoals een heggenschaar en snoeischaren. Als tegenprestatie wordt de sponsor via social media in het zonnetje gezet.

Lees verder

Stik en Strijk

Stik en Strijk is een project waar 12 vrouwen uit verschillende culturen bij elkaar komen en samen kleding en gordijnen (ver)maken. Een aantal oude machines is niet meer te repareren en aan vervanging toe. Goedgekeurd zijn 4 nieuwe of goede tweedehands degelijke naaimachines en een lockmachine ter waarde van € 1300,-.

Lees verder

Wegwijs in de StadsTuinderij

In StadsTuinderij Piushaven werken zo’n 50 vrijwilligers en 6 dagbesteders. Om het educatieve aspect te vergroten, vragen zij goede info-bordjes die bij de groenten, kruiden en bloemen worden geplaatst. Vrijwilligers gaan de informatie verzamelen en de bordjes maken. Nodig zijn 75 bordjes A5 op paaltjes, incl. lamineerhoezen en kleurenprints ter waarde van € 355,-.

Lees verder