Laatste nieuws

5 nieuwe projecten, wie helpt?

Wie helpt mee om onze nieuwe projecten te realiseren? Er is keuze genoeg: een picknicktafel, een droog onderkomen, een chatfunctie op de website, speeltoestellen, een inbouw-vaatwasser en materiaal voor 20 fluistertelefoons (zie foto).

Lees verder

Zeer gewild aanbod

SCAB Accountants & Adviseurs heeft heel veel keukenspullen aangeboden: kop en schotel, glazen, kannen, bestek, dienbladen enz. Er is heel veel vraag naar deze spullen, maar helaas worden ze maar zelden aangeboden. Dit aanbod was zo groot, dat 12 organisaties blij gemaakt konden worden.

Lees verder

Stadskantoor 1 moet leeg!

Stadskantoor 1 wordt binnenkort gerenoveerd en moet daarom helemaal leeg. Alles bij elkaar heeft dat in anderhalve maand 152 matches opgeleverd. het was een grote, hectische klus maar wel een heel dankbare.

Lees verder

Gemeente deelt planten uit

De gemeente heeft veel grote kamerplanten uitgedeeld aan 8 organisaties. Pim kwam met de bakfiets om 2 kamerhoge planten op te halen. Samen met Marco wordt de bakfiets geduwd. Kun jij ze vinden in dit zoekplaatje?

Lees verder

De bouw kan starten!

De muur bij Open Bejaardenwerk St. Anna gaat er komen. Dankzij een grote korting van CvTilburg op alle benodigde materialen en een financiële bijdrage an Het Boekenschop, zijn nu alle benodigde spullen rond en kan de vrijwilliger gaan bouwen. De Glascentrale en Pijnenburg hadden al eerder in natura gesponsord. Veel dank allemaal.

Lees verder