Laatste nieuws

Contract Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad in de persoon van Frank van Kempen heeft op 10 oktober het sponsorcontract voor een jaar verlengd. Dat betekent dat MzGz in 2019 weer een paginagrote advertentie krijgt. Dat is fantastisch nieuws, zeker in een tijd waarin dagbladen heel veel moeten bezuinigen. Frank, hartstikke bedankt voor je jarenlange inzet.

Lees verder

Onze hoofdsponsors gaan door

Zowel de Rabobank Tilburg e.o. als Van Eerd BV verlengen hun sponsorcontract met MzGz met drie jaar van 2019 tot en met 2021. Dat is geweldig nieuws.

Lees verder

Vacature MzGz staat nu online!

Zoals de meesten van jullie wel weten ga ik (Annemiek Hamers, projectleider MzGz) volgend jaar mei met pensioen. Mocht je interesse hebben om te solliciteren, dan kun je de vacature vanaf vandaag vinden op www.contourdetwern.nl. Reageren kan t/m 30 september. Veel succes ermee.

Lees verder

Nieuwe ambassadeur voor MzGz

Wij hebben in de zomer afscheid genomen van Marjo van Velthoven, ambtenaar bij de gemeente Tilburg. Eerst zat zij in de selectiecommissie en daarna is zij 6 jaar ambassadeur geweest bij MzGz. Haar plaats wordt ingenomen door Kees van Gaal, directeur van C.J.M van Gaal BV aannemingsbedrijf. Kees is al jaren betrokken als donateur en hij denkt vaak mee in oplossingen voor ingewikkelde grondproblemen.

Lees verder

Goede start na een fijne zomer

In drie weken tijd werden al 17 organisaties blij gemaakt met mooie tweedehands en nieuwe spullen, van winkelinventaris tot lampen en nog veel meer. En 5 stichtingen kregen voldoende geld en materialen om hun lang gekoesterde wens te realiseren. Daar word ik toch blij van...

Lees verder